fairygallery

Op naar Praag…

Ik ben ontzettend druk bezig om mezelf voor te bereiden voor Doll Prague, de poppenkunsttentoonstelling in Praag eind dit jaar. Ik kijk zo uit naar dit weekend. Ik ben uitgenodigd door Bohdana Klátilová, die het mooie event organiseert. Samen met enkele andere DABIDA leden zullen we er tentoonstellen van vrijdag 29 november tot zondag 1 december.

1384251_516856458407313_1490301327_n

De tentoonstelling zal plaatsvinden in het Michnapaleis en het Tyrs House en is gevestigd in het mooie historische district van Praag, onder het Praagse kasteel. Ik zal enkele dagen langer blijven om Praag te gaan verkennen. Er is mij verteld dat we in een heel mooie omgeving verblijven, dus er is heel wat te ontdekken. Als je iets weet wat ik zeker moet bezoeken, laat het me zeker weten in het commentaarveld onderaan deze pagina! 🙂

311067_448148898610323_863253180_n image

Michnapaleis en Tyrs House

Mijn DABIDA vriendinnen en collega’s Christine Polis, Caroline van Stiphout, Marlaine Verhelst, Saskia Hoeboer en Francisca Markus zullen me vergezellen op deze trip.

Er is een zeer lange lijst van exposanten van over de hele wereld, zoals Japan, Italië, de Verenigde Staten, Tsjechië, Polen, Rusland, Oekraïne, Duitsland, Turkije, enz. Ik ben ontzettend benieuwd om hen en hun werk te leren kennen. Voor iedere poppenkunstenaar of poppenverzamelaar zal het zijn als een kind in een snoepwinkeltje! 😀 Ik vind het echt heelleuk om de kans te krijgen om me te laten inspireren door deze artiesten. Ik zal heel wat foto’s laten zien als ik terug ben!

417788_448148955276984_1178015958_n

De mooie zaal waar de tentoonstelling zal plaats vinden.

Voor meer informatie: www.doll-prague.com

Ik heb ook wat nieuwe sleutelhangers en elfenjuwelen toegevoegd aan mijn webshop. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Er zijn ook categorieën aangemaakt met de producten per elf.

Kathleen xx

Category: Blog |

8 comments on “Op naar Praag…”

 1. Hey Kathleen,

  Op onderstaande website vind je veel leuke tips en bezienswaardigheden. Praag is een prachtige stad, dus geniet ervan!

  http://www.citytrip.be/bestemmingen/categorie/bezienswaardigheden/praag

  groetjes,

  Elke

 2. Hoi Elke,

  oh, dat is een mooie website, die ga ik zeker eens goed uitpluizen.

  Kathleen xx

 3. Hoi hoi,

  Ik ben er nog niet geweest maar er is wel een bezienwaardigheid die ik wel leuk en bijzonder vind, Kutna Hora, het bottenkapel.
  Mijn schoonzusje heeft het gezien en vond het heel bijzonder.

  Veel succes met de beurs.
  Kate

 4. Hoi Kate,

  ik ga het zeker een keertje opzoeken. Bedankt voor de tip!

  Kathleen xx

 5. Hi Kathleen,

  Ik ben er nog niet geweest,
  maar mijn schoonouders vonden
  Praag echt de moeite.
  Ik zou zeggen geniet ervan en heel
  veel succes!!

  Xxx katie en Wouter

 6. Hoi Katie,

  dat ga ik zeker doen!

  Kathleen xx

 7. dag Kathleen,
  Praag is echt de moeite! Maar toen ik er 38j geleden was met onze school, toen vierde het communisme nog hoogtij en konden we enkel de ‘aanbevolen’ bezienswaardigheden bezichtigen. Vermoedelijk is dat nu wel anders!
  Geniet van de stad en vooral: heel veel succes daar met het tentoonstellen van je pareltjes!
  Berlinda

 8. Hoi Berlinda,

  ik vermoed ook dat dat nu wel anders zal zijn. 38 jaar is een hele tijd geleden… 🙂 Ik ga er zeker van genieten!

  Kathleen xx